Kurv  

Ingen varer i indkøbskurven

0,00 kr Forsendelse
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt inkl. forsendelse

Bestil / Se kurv

Nyhedsbrev

Gødning & Tilbehør

Gødning & Tilbehør

Her finder du et stort udvalg af de bedste typer gødning og tilbehør til Danmarks billigste priser.
Under hvert produkt kan du læse hvad lige præcis den enkelte type gødning eller tilbehør er velegnet til.

Underkategorier

 • Advanced Nutrients Gødning

  Her finder du Danmarks største udvalg af Advanced Nutrients produkter til Danmarks billigste priser. Vi anbefaler at du ved brug af Advanced Nutrients gødning som minimum bruger både Micro, Grow og Bloom.

 • Biobizz Gødning

  Ved brug af Biobizz gødning anbefaler vi at du som minimum bruger både Bio Grow og Bio Bloom og at du følger Biobizz's vejledende gødnings skema som kan findes her: Biobizz Gødnings Skema

 • Canna Gødning

  Ved brug af Canna gødning anbefaler vi at du som minimum bruger både Terra Vega og Terra Flores og at du følger Canna's vejledende gødnings skema som kan findes her: Canna Gødnings Skema

 • France Organique Gødning

  France Organique er i blandt verdens bedste organiske gødninger, udviklet af agronomiske ingeniører, planteavlere og gartnere i samarbejde med verdens største growshops.
  Siden 2009 er deres økologiske produkter blev testet og videreudviklet, for i dag at være et absolut topkvalitets produkt, som formår at give planterne den størst mulige vækst og den bedste smag.
  Ved brug af France Organique gødning anbefaler vi at du som minimum bruger både O Grow og O Bloom og at du følger France Organique's vejledende gødnings skemaer som kan findes i download sektionen på hver produktside.

 • France Hydroponique Gødning

  France Hydroponique er i blandt verdens bedste gødninger, udviklet af agronomiske ingeniører, planteavlere og gartnere i samarbejde med verdens største growshops.
  Siden 2009 er deres produkter blev testet og videreudviklet, for i dag at være et absolut topkvalitets produkt, som formår at give planterne den størst mulige vækst og den bedste smag.

 • GHE Gødning

  Ved brug af GHE gødning anbefaler vi at du som minimum bruger både FloraMicro, FloraGro og FloraBloom eller FloraDuo Grow og FloraDuo Bloom, og at du følger GHE's vejledende gødnings skema som kan findes på bagsiden af flasken.

 • Green House Gødning

  Ved brug af Green House gødning anbefaler vi at du som minimum bruger både Grow og en af Flowering varianterne og at du følger Green House's vejledende gødnings skema som kan findes her: Green House Gødnings Skema

 • Guanokalong Gødning

  Ved brug af Guanokalong gødning anbefaler vi at du som minimum bruger både Guanokalong Grow og Guanokalong Bloom og at du følger Guanokalong's vejledende gødnings skema som kan findes her: Guanokalong Gødnings Skema

 • Additiver og Sygdomsbekæmpelse

  Additiver og sygdomsbekæmpelse til at beskytte dine planter imod sygdomme og uønskede insekter.

 • pH Væsker

  pH Up og pH Down væsker til at justere pH værdien i dit jord, hydro eller aero grosystem.

 • pH og EC Testere

  Digitale og manuelle testere til at teste pH og EC værdien i dit jord, hydro eller aero grosystem.

 • Måleudstyr

  Måleudstyr til præcis afmåling af gødning og additiver.